O le eseesega i le va o kusi lalo ma pato lalo ifu

ssfgsg (2)

Lapo'a i lalo: O se fa'ailoga taua o le lelei o le pa'u i lalo o lona fulu.E tusa ai ma le faʻatusatusaga i le va o le kusi matua i lalo ma le pato i lalo, o le kusi lalo e umi atu i lalo, lapoa i lalo, maualuga atu le fluffiness ma maualuga le mafanafana, o lea e sili atu le lelei ma le tau e fai si taugata.

Atoatoa o lalo: E masani lava, o le vaitaimi o le tuputupu aʻe o le kusi i le matua e le itiiti ifo i le 120 aso, ae o le pato e 60 aso, o lona uiga e sili atu le tumu o le kusi nai lo le pato.

 ssfgsg (3)

E sili atu le fa'alelei: O le kusi i lalo e la'ititi la'ititi la'au pona i le averesi, a'o le pato i lalo e lapopo'a ona pona atrophied ma o lo'o fa'atotonu i le pito o lala laiti, ina ia mafai e le kusi i lalo ona maua se va mamao tele, sili atu le fulufulu ma le mafanafana malosi.

Sili atu le maufetuuna'i, kusi i lalo e sili atu curvature, sili atu ma vaivai nai lo pato lalo, sili elasticity ma sili atu le maufetuuna'i.

E mama le manogi: o kusi o le vao, o pato e omnivorous, o le manogi o le kusi i lalo o le a sili atu ona laʻititi, ma e leai se manogi pe a taulimaina lelei, ae o le pato lalo o le a sili atu pe itiiti se manogi.

 ssfgsg (4)

Le seti fa'amoe sa'o

Pe a filifilia se ufi faʻapipiʻi, e fautuaina e faʻaaoga se ufiufi o le cotton, o le ie e fai si mafiafia, aua le filifilia le ituaiga e lamolemole tele, aemaise lava polyester, aua o le duvet lava ia e mama, pe a fai o le ie e matua maseesee, e le ofi, ma o le a fa'ase'e le fa'amoe i totonu o le ufiufi.

 ssfgsg (1)

E fa'afefea ona foia le fa'afitauli o le le fa'apipi'iina o le fa'amoe

Ina ia puipuia le ie mai le viliina, o le ie e masani ona faigata, o lea e faʻaalia ai le tulaga o le le fetaui, ma e fautuaina e faʻaaoga se ufiufi mafiafia o le cotton, lea o le a sili atu ai ona fetaui le kusi i lalo.

E masani lava, o loʻo i ai faʻamau poʻo fusi i luga o tulimanu e fa o totonu o le faʻamafanafana ma le ufiufi, ma o le faʻamafanafana ma le ufiufi e tatau ona faʻapipiʻi pe a faʻaaoga le duvet, lea e mafai ona faʻaleleia ai le lagona o le fetaui.


Taimi meli: Oke-14-2022