Fa'asoa fa'asoa le fa'atulagaina o Sofa!

A, sui aluga i le sofa

O se aluga e masani ona alu ma le sofa.E mafai ona faʻavae i luga o le auala e te filifilia ma tuʻu ai lenei aluga ina ia suia foi le siosiomaga o le sofa.

1.Aluga ta'alo ta'uta'ua.

1sdsgs (4)

O le sofa o le potu malolo o loʻo faʻapipiʻiina i se sitaili a le Talafatai i Sisifo ma le tele o kola lanumoana.E i ai se aluga faʻafefe e fetaui ma le siosiomaga o le potu.Afai e te filifilia se sofa faigofie, e mafai ona e fiafia i ai i le tele o aluga taʻaloga.

2. Faatasi ai ma aluga lanu mata

 1sdsgs (5)

Ole fa'ata'ita'iga lea ole sofa lanu moli.Faatasi ai ma le aluga aluga o loʻo faʻapipiʻiina i lanu manino, e sili atu ona faʻapitoa i se siosiomaga filemu.E tele fo'i fa'amau e fai e fa'amanino atili ai lenei sitaili siosiomaga.

3. Matou te gauai faapitoa i le auala e tuʻu ai le fala.

 1sdsgs (1)

O se sofa e tu'u lelei o le a lagona le to'a, pei o se faletalimalo.E tatau ona tatou gauai faapitoa atu i le auala tatou te tuuina ai aluga.O le a faʻaleleia le aʻafiaga i totonu e ala i le naʻo le tuʻuina i luga o le diagonal, nai lo le tuusaʻo faʻapenei.E sili atu le faʻalelei i tulaga o lanu.

4.Aluga ata talafeagai mo sofa

 1sdsgs (2)

O lenei fa'ata'ita'iga o lo'o fa'aalia ai le fa'atusaina o aluga lanu tuai ma le sofa style vintage.O lenei sofa tulaga ese e mafai ona filifilia e maua ai se siosiomaga faapitoa.O le tu'ufa'atasia o aluga eseese e mafai ona maua ai se lagona malu ma le matagofie.E mafai foi ona e auina mai ia i matou le mamanu e te fiafia i ai ma e mafai ona matou tuʻuina atu ia te oe se auaunaga faʻapitoa faʻapitoa.

1sdsgs (3)

O le tuʻufaʻatasia o mea faʻataʻamilo e pei o sofas ma aluga o le a faʻaalia ai se lagona ese.Faʻalagolago i le vaitau ma le mea na tupu, e mafai foi ona tatou fetuutuunai lanu ma mea e faʻapipiʻi ai aluga e fetaui ma le siosiomaga eseese.


Taimi meli: Oke-14-2022